Τιμή 490 ευρώ με τον φπα

 

 

To Spo rtyak είναι το ιδανικό μικρό βοηθητικό σκάφος. Με τα κουπιά η με ένα μικρό εξωλέμβιο κινητήρα θα σας συντοφέψει στο ψάρεμα η στο κυνήγι και συνχρόνως μπορεί να αποθηκευτεί πολύ εύκολα. Για τους λάτρεις του υποβρύχιου ψαρέματος θα σας μεταφέρει με ευκολία στον τόπο του ψαρέματος με όλο τον εξοπλισμό σας και θα είναι πάντα κοντά σας για λίγη ξεκούραση.

 

Στις διακοπές μπορεί να γίνει ένα πολύ διασκεδαστικό και ασφαλές παιχνίδι για τα παιδιά. Με μόνο 19 κιλά βάρος μεταφέρεται εύκολα από ένα άτομο και φυσικά στη σχάρα του αυτοκινήτου. Εξαιρετικά σταθερό για το μεγεθος του με την γάστρα σε τύπο καταμαράν θα σας δώσει την αίσθηση ασφάλειας μεγαλύτερου σκάφους. Και φυσικά είναι ένα σκάφος με την εγγύηση της Γαλλικής BIC και σε πάρα πολύ καλή τιμή.

 

Προταιρήματα: -Πολύ μικρό βάρος. -Εξαιρετική σχέση σταθερότητας και μήκους.-Μεγάλη αντοχή στον ήλιο και στα κτυπήματα. -Εύκολη μεταφορά με τον προαιρετικό τροχό πρύμνης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος: 2,13m

Πλάτος: 1,15m

Βάρος: 19kg

Επιβάτες: 2 άτομα (150kgs)

Μέγιστη ιπποδύναμη: 3hp

Βασικά αξεσσουάρ με το σκάφος: 2 κουπία αλλουμινίου, 3 σκαρμούς με σκαρμοφωλιές, 1 σχοινί.

Προαιρετικά αξεσσουάρ: Ξύλινο κάθισμα(40€), βάση εξωλέμβιας (90€), σύστημα τροχού (80€)

 

Pioner Boats - Bic Sport Boats - Bic Sport Kayaks - Caribe Φουσκωτα - Torqeedo motors - flexboat φουσκωτά Roughneck Φουσκωτά - Steady boats Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Kayaks - Τρειλερ
μεταχειρισμένα σκαφη
- επικοινωνία

 

 

Bic Sportyak μικρές βαρκες βοηθητικές τεντερ ελαφριές για υπηρέτριες πάκτονες σκαφη βαρκα

 

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ BIC 245