Ποδήλατο  A - Bike

ποδηλατα     πόλης  αναδιπλούμενα

Αναδιπλούμε σπαστό ποδήλατο πόλης A - bike

 

Το A-bike είναι το μικρότερο αναδιπλούμενο σπαστό πραγματικό ποδήλατο πόλης. Η διάσημη Βρετανική εταιρία σχεδιασμού Sinclair Research είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό του . Για το σπαστό ποδήλατο A - Bike city χρειάστηκαν 5 χρόνια σχεδιασμού και συνεχούς βελτίωσης μέχρι να φθάσουμε στο μοντέλο city με τα απίστευτα παρακάτω χαρακτηριστικά: Είναι ένα πραγματικά συμπαγές και ελαφρύ αναδιπλούμενο ποδήλατο. Εύκολα μπορεί να αποθηκευτεί οπουδήποτε, μέσα στο πορτ μπαγκάζ, κάτω από το γραφείο, μέσα στo λεωφορείο, μέσα στο σκάφος, ακόμη και σε μία μικρή βάρκα. Με το πολύ μικρό του βάρος μόνο 5,5 κιλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε από τον καθένα μας. Αποφύγετε τα μποτιλιαρίσματα στην πόλη, εξασκηθείτε , εξερευνήστε την εξοχή στις εκδρομές σας, πάρτε το εύκολα μαζί στις διακοπές σας. Πάρτε το παντού μαζί σας απροβλημάτιστα παντού. A - Bike city το αναδιπλούμενο σπαστό ποδήλατο που θα γίνει ο πιο πιστός σας φίλος.

Ποδηλατο  σπαστό αναδιπλούμενο

Το μέγεθός του διπλωμένο είναι μόνο 69cm x 42cm x 20cm και ζυγίζει μόνο 6.3kg. Ο σκελετός είναι τόσο ελαφρύς γιατί κατασκευάζεται από θερμικά επεξεργασμένο αλουμίνιο σε συνδυασμό με ενισχυμένο υαλονήμα για υψηλή αντοχή . Για την κίνηση χρησιμοποιεί μια διπλή αλυσίδα πρωτοποριακού σχεδιασμού για να είναι η ποδηλασία εύκολη και αποδοτική. Ο ρυθμός της ποδηλασίας είναι παρόμοιος από ένα κανονικό κλασσικό ποδήλατο . Ο κάθε τροχός του σπαστού ποδηλάτου ζυγίζει μόνοο 350 γραμμάρια και αυτό περιλαμβάνει τα ελαστικά, τα οποία δίνουν ομαλή και άνετη οδήγηση. Τα φρένα είναι σχεδιασμένο ειδικά για το A - Bike city . Tα φρένα αποτελούνται από μια ημικυκλική ταινία που ταιριάζει τέλεια τον τροχό και παρέχει μια ελαφριά ασφαλή και παράλληλα και ανθεκτική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά φρένα ποδηλάτου. Το a-Bike δεν χρειάζεται πάνω από 30 δευτερόλεπτα για να το διπλώσετε - ξεδιπλώσετε . Εγγύηση καλής λειτουργίας και κατασκευής : ένα έτος .

ΤΙΜΗ : 470 ευρώ.... ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ 352 ευρώ

ποδηλατο 13 πόλης ποδηλατο  σπαστό σκάφους

ποδηλατο  μετρήσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ- Bladefish seaJet - Bic Sport Boats -BIC Stand Up Paddle SUP - Bic Sport Kayaks - Pioner Boats - Caribe Φουσκωτα - Torqeedo motors - σκάφη marin - flexboat φουσκωτά Φουσκωτά - Steady boats - Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Kayaks - Τρειλερ
μεταχειρισμένα σκαφη
- επικοινωνία


Φωκίδος 9 - 11 - Πειραιάς, τηλ 2105447452