Pioner. Η παραγωγή των σκαφών Pioner ξεκίνησε το 1959. Αυτό μας κατατάσσει στα αρχαιότερα και πιο έμπειρα ναυπηγεία στη Νορβηγία και είμαστε πραγματικά πρωτοπόροι (Pioneers) με όλη τη σημασία της λέξης. Η υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή χρειάστηκε τεράστιες επενδύσεις που τώρα μας επιτρέπουν να δώσουμε στην αγορά εξαιρετικά σκάφη με σπάνια χαρακτηριστικά. Αν κάτι στην παραγωγή σκαφών αξίζει την ετικέτα 'high tech' τότε σίγουρα πρέπει να είναι ο αξιοσημείωτος περιστροφικός τρόπος επεξεργασίας και παραγωγής που έκανε τα σκάφη Pioner τόσο μοναδικά. Μετά από περισσότερα από 40 χρόνια παραγωγής η Pioner (ISO 9001) εξακολουθεί να είναι η ναυαρχίδα της Νορβηγικής βιομηχανίας σκαφών.

Ποιότητα
Η ποιότητα των σκαφών Pioner είναι ασυναγώνιστη. Το υλικό κατασκευής μπορεί να αντέξει σε οποιαδήποτε σκληρή χρήση και ακόμη ένα σκάφος Pioner μπορεί να επιβιώσει μετά από μία μεγάλη πρόσκρουση με πάρα πολύ μικρή ζημιά. Τα σκάφη και τα διάφορα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από υλικά πρώτης ποιότητας και είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στη σκληρή χρήση και στην ανελέητη επίθεση του θαλασσινού νερού. Είμαστε υπερήφανοι διότι η αστυνομία, η πυροσβεστική, σωστικά συνεργεία και οι τοπικές αρχές όλες έχουν εμπιστευθεί τα σκάφη Pioner.

Ολα τα σκάφη Pioner είναι μονοκόμματα χωρίς ραφές και ενώσεις, με αποτέλεσμα να είναι στεγανά με τεράστια αποθέματα πλευστότητας και πραγματικά αβύθιστα.

CE-εγκεκριμένα
Τα σκάφη Pioner παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα-απαιτήσεις της Ευρωπαικής Ενωσης και χρησιμοποιούμε κορυφαίες εταιρίες (κοινοποιημένους φορείς) για την δοκιμή και έγκριση των σκαφών μας. Επί πλέον τα σκάφη Pioner είναι εγκεκριμένα από τους οργανισμούς TUV, GS (Guaranteed Safety) και την Καναδική Ακτοφυλακή.

H παραγωγή.Τα σκάφη Pioner κατασκευάζονται σε ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα εργοστάσια στον κόσμο. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και περίπου 400.000 σκάφη σε όλο τον κόσμο, πιστεύουμε ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να είναι πιο πεπειραμένος από εμάς. Τα σκάφη Pioner είναι ένα προιόν πραγματικά 'υψηλής τεχνολογίας' από κάθε άποψη και έχουμε εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή την τεχνολογία για να κατασκευάσουμε σκάφη φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον, ανθεκτικά και κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑ PIONER

 

Πολυαιθυλένιο. Όλα τα σκάφη Pioner είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο. Το χρωματισμένo πολυαιθυλένιο σε σκόνη χύνεται μέσα σε ένα ατσάλινο η αλουμινένιο καλούπι και μετά σε ένα μεγάλο φούρνο όπου με την κατάλληλη περιστροφή το υγρό πια πλαστικό αποθέτεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια του καλουπιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ομοιογενές χρωματισμένο προιόν όπου τα διπλά τοιχώματα του σκάφους είναι φορμαρισμένα μονοκόμματα χωρίς ενώσεις και ραφές. Στη πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται προστίθεται σταθεροποιητής για την υπεριώδη ακτινοβολία και το υλικό μπορεί να αντέξει σε όλες τις συνθήκες από το πολικό ψύχος έως τους τροπικούς καύσωνες χωρίς να εξασθενεί. Ειδικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι η ζωή του υλικού είναι σχεδόν απεριόριστη και ότι είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμο.

Σε αρμονία με τη φύση. Η ανάγκη να παράγουμε προιόντα φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται κάθε μέρα και πιο σπουδαία. Μ υπερηφάνεια λοιπόν μπαίνουμε στον καινούργιο αιώνα με τα σκάφη Pioner που είναι 100% ανακυκλώσιμα Τα σκάφη Pioner έχουν περισσότερη μακροζωία συγκρινόμενα με τα περισσότερα σκάφη και αυτό είναι ένα περιβαλλοντικό προταίρημα


Οι σχεδιαστές. Τα σκάφη μας σχεδιάζονται και παράγονται στη Νορβηγία, μία χώρα με πάρα πολλά χιλιόμετρα απροστάτευτων ακτών. Λέγεται ότι "ένα σκάφος καλό για την Νορβηγία είναι καλό για όλο τον κόσμο". Τα σκάφη Pioner είναι σχεδιασμένα από σχεδιαστές αναγνωρισμένους σε όλο τον κόσμο, όπως ο Eivind Amble (Windy, Saga και εξειδικευμένα σκάφη όπως ναυαγοσωστικά κλπ) και ο Helge Duus (Ibiza, Master, Viknes, κλπ). Η σχεδιαστική ομάδα της Pioner και οι τεχνικοί της συμμετάσχουν ενεργά σε όλη την διαδικασία σχεδιασμού τελειοποίησης.

Cipax. Τα εργοστάσια Cipax κατασκευάζουν χιλιάδες σκαφών κάθε χρόνο. Όλα τα μοντέλα αποτελούν αντικείμενο συνεχούς βελτίωσης όσον αφορά την κατασκευή, την πλεύση και την χρήση, ώστε να είστε σίγουροι ότι όταν αποκτάτε ένα Pioner να έχετε ένα μοντέρνο σκάφος με κορυφαία ποιότητα. Όλες οι βελτιώσεις και μετατροπές ελέγχονται με πολύωρες σκληρές δοκιμές από τους έμπειρους πιλότους μας στη θάλασσα, ώστε πιθανές ελείψεις η σφάλματα να εντοπίζονται και να διορθώνονται πριν τα σκάφη φθάσουν στην παραγωγή .

 

Pioner 8 - Pioner10 - Pioner 10 new - Pioner 11 - Pioner 12 - Pioner 13 - Pioner 15 - Pioner Maxi - Pioner Viking - Pioner Multi - Pioner 17 flexi - Pioner Tamaran - Pioner Trio - Pioner Canoe
FAQ - κατασκευή

Bic Sport Boats - Bic Sport Kayaks - Caribe Φουσκωτα - Torqeedo motors - flexboat φουσκωτάHydrosport Φουσκωτά - Steady boats Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards- Kayaks - Τρειλερ
μεταχειρισμένα σκαφη
- επικοινωνία
επικοινωνία