Pioner 15 : Σε αυτό το μοντέλο συγκεντρώσαμε όλη μας την εμπειρία και τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε ένα σκάφος του μέλλοντος φιλικό προς τον χρήστη. Η γάστρα έχει σχεδιαστεί για να κινείται εύκολα και γρήγορα και θα πλανάρει μόνο με 10hp κινητήρα ακόμα και φορτωμένο. Με την μεγαλύτερη ισχύ των 20ίππων είναι ένα οικονομικό σκάφος ακόμα και όταν μεταφέρει 6 άτομα. Ακόμα και για σκι μπορούμε να κάνουμε με ένα κινητήρα μόνο 20 ίππων!!!. Με την μέγιστη επιτρεπόμενη ιπποδύναμη των 30 ίππων μετατρέπεται σε πραγματικό τχύπλο και η ταψύτητα μπορεί να ξεπεράσει τους 25 κόμβους εύκολα. Αυτό μα δίνει μια οικονομική ταχύτητα ταξιδίου 18 μέχρι 20 κόμβους.
Το εσωτερικό του σκάφους είναι σχεδιασμένο ώστε να διαθέτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερους χώρους και άνεση, με πολλές επιφάνειες καθίσματος και δύο μεγάλα ταμπούκια που κλειδώνουν. Ο ψαράς θα βρεί πολλές θέσεις για ψάρεμα είτε είναι δεξιόχερας , είτε αριστερόχειρας , είτε θέλει να κοιτάει προς την πλώρη είτε προς την πρύμνη . Το κατάστρωμα έχει βαθιές ραβδώσεις σε όλο το μήκος του σκάφους που θα οδηγήσουν ότι νερό πέσει μέσα στη λεκάνη της πρύμνης και μετά έξω μέσω της ανεπίστροφης βαλβίδας εξαγωγής του νερου, ενώ ότι έχουμε στο ντεκ θα μείνει στεγνό.
Ενας ακόμη τομέας που κάνει το Pioner 15 να ξεχωρίζει από τον αντωγωνισμό είναι η συμπεριφορά του στον κυματισμό. Το V σχήμα της γάστρας σε συνδυασμό με τη μοναδική αποροφητικότητα κραδασμών του πολυαιθυλενίου θα μετατρέψουν την πλεύση στον κυματτισμό σε απόλαυση.

Ένα άλλο επίσης προτέρημα του Pioner 15 είναι η αξεπέραστη σταθερότητα του. Ο ειδικός τύπος και τα περιοδικά που δοκίμασαν αυτό το σκάφος αναφέρουν ότι είναι πάρα πολύ σταθερό και εύκολο στην χρήση. Ιδανικό για να φιλοξενήσει παιδιά αφού δεν υπάρχουν αιχμηρές επιφάνειες στο ντεκ και το σκάφος έχει πιστoποίηση GS ( guarantee safety ) . Με την προαιρετική κονσόλα πλοήγησης τα ανοξείδωτα ρέλια και διάφορα άλλα αξεσσουάρ μπορείτε να μεταμορφώσετε το σκάφος σε ένα υπέροχο σκάφος από τα πιό όμορφα και ξεχωριστά στην αγορά.
Αν ψάχνετε για ένα σκάφος σε αυτό το μέγεθος τότε το Pioner 15 Classic είναι η φυσική επιλογή, διότι καλύπτει όλες τις ανάγκες και χρήσεις με την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια που θα βρείτε σε όλα τα σκάφη Pioner.
Πάρα πολλοί επαγγελματίες και επιχειρήσεις ενοικιάσεως σκαφών ( Ανδρος, Ίος, Σαντορίνη, Θάσος) εμπιστεύονται τα σκάφη μας τόσο για την ασφάλεια τους όσο και για την αντοχή τους στη σκληρή χρήση. Το τρόπος κατασκευής (rotomoulding) και το υλικό κατασκευής ( γραμμικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας ) σας εγγυάται 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή από μια άλλη αντίστοιχο πολυεστερική βάρκα και το ανώτερο δυνατό όριο της ασφάλειας χάρη στο διπλό μονοκόματο και στεγανό κύτος. Η βάρκα Pioner 15 θα σας χαρίσει αμέτρητες ώρες χαράς και ασφαλούς πλεύσης

test page 1

Τύπος
Διαστάσεις
Βάρος
Ιπποδύναμη
Ατομα
Χρώμα
Τιμή
Pioner 15
450 x 180
210 Kgs
25 hp
6
ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Δείτε εδώ το νέο Pioner 15 allround

Pioner 8 - Pioner10 - Pioner 10 new - Pioner 11 - Pioner 12 - Pioner 13 - Pioner 15 - Pioner Maxi - Pioner Viking - Pioner Multi - Pioner 17 flexi - Pioner Tamaran - Pioner Trio - Pioner Canoe
FAQ - κατασκευή

Bic Sport Boats - Bic Sport Kayaks - Caribe Φουσκωτα - Torqeedo motors - σκάφη marin - flexboat φουσκωτά Roughneck Φουσκωτά - Steady boats Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Kayaks - Τρειλερ
μεταχειρισμένα σκαφη
- επικοινωνία