Μέσα στα τελευταία τρία χρόνια Η BIC SPORT έχει καταξιωθεί σαν ένας από τους πιό μεγάλους κατασκευαστές ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ στον κόσμο. Η επιτυχία οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στην σπουδαιότητα που βάζουμε στην τεχνολογία και στην εφευρετικότητα κατάτην σχεδίαση των σκαφών μας.

Τα ΚΑΝΟ μας έχουν βραυευθεί για τον σχεδιασμό τους με τοl Design award από την French “Agency for the promotion of Industrial Design” το 2003 και 2004.

Κατασκευή και τεχνολογία:
Η Twin Sheet Technology μας επιοτρέπει να κατασκευάσουμε ένα προιόν που είναι ελαφρύτερο και πιό ανθεκτικό από τα κλασικά θερμοπλαστικά κανό. Αυτά τα χρακτηριστικά μαζί με τό πολυαιθυλένιο με σταθεροποιητή για την υπεριώδη ακτινοβολία δίνουν στα κανο καγιάκ Bic Sport Kayaks μας τρομερή αντοχή σε όλες τις συνθήκες και στο χρόνο.
   
Η σχεδίαση της γάστρας:
 

Η μοναδική THD σχεδίαση δίνει στα BIC Sport kayak την μέγιστη ταχύτητα, άνεση και σταθερότητα. Το THD είναι αποτέλεσμα 20 χρονών εμπειρίας της BIC Sport στο σχεδιασμό σκαφών και έχει εξελιχθεί για να δίνει εύκολο γλύστριμα και σταθερότητα ενώ διατηρεί τον εύκολο χειρισμό του Κανο . Είναι εμπνευσμένη από τα σχέδια trimaran.


Το κεντρικό τμήμα (1) για εύκολο γλύστρημα στο νερό.Δύο εξωτερικά τμήματα της γάστρας(2) για σταθεροποίηση του κανο καγιακΤα δύο ενδιάμεσα τούνελ (3) για να δώσουν άνωση και για τον μέγιστο συνδυασμό νερού και αέρα για βέλτιστη απόδωση.

   
Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά:
 

Τα BIC Sport kayaks είναι σημεία αναφοράς για την υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού τους. Όλα τα αξεσσουάρ έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την εξόρμησή σας ευκολότερη και πιό διασκεδαστική. Από την άνεση του καθίσματος, την ευκολία ματαφοράς, την αποθήκευση, την μεγάλη ανθεκτικόττητα του, όλα έχουν μελετηθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια τους με κύριο γνώμονα την αντοχή και την αισθητική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

εύκολη μεταφορα

εύκολη μεταφορά

περιμετρικό σχοινί ασφαλείας

ασφάλεια μικροαντικειμένων

εργονομική θέση με μαξιλαράκι αφρού

αποθήκευση μεγαλυτέρων αντικειμένων , αποσκευών

Η εργονομία:
 

Το εργονομικό κάθισμα των BIC Sport kayak έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε μα βελτιώσει την άνεση κωπηλσίας και την απόδωση.

 

 

Χαμηλό κάθισμα με κλίση προς τα πίσω για σταθερότητα στο κουπύ κια για ξεκούραστα γόνατα.

.Θέση πάνω από την ίσαλο για στεγνή κωπηλασία

Πλάτη για εύκολη και άνετη κωπηλασία

   
   

 

Sit on top kayaks
Kalao - Borneo - Bilbao - Tobago - Ouassou - Scapa -Trinidad

Φουσκωτά κανό καγιάκ
Yakkair1 hp - Yakkair2 hp - kalyma - Yakkair Full HP 1 - Yakkair Full HP 2

Ηλεκτρικά μοτέρ για κανό καγιάκ και SUPs
e-propulsion Lagoon - Torqeedo 403

Accessories - extras - technology - game

Bic Sport Boats - Bic Sport Kayaks - Islander Kayaks Επικοινωνία

LOUKIANOS BOATS

 

Bic Sport Boats - Bic Sport Kayaks - Caribe Φουσκωτα - Torqeedo motors - σκάφη marin - flexboat φουσκωτά Roughneck Φουσκωτά - Steady boats Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Kayaks - Τρειλερ
μεταχειρισμένα σκαφη
- επικοινωνία