Torqeedo cruise 2.0

 

Torqeedo Cruise 2.0 R

Torgeedo cruise 2.0

Torqeedo Cruise 2.0 Remote control η νέα Torqeedo cruise 2.0 R έχει σχεδιαστεί είδικά για σκάφη με κονσόλα πλοήγησης, ώστε ο χειρισμός να γίνει με χειριστήριο. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιστιοπλοικά σκάφη με τιμόνι.
Το κοντέλο Cruise R έρχεται με ιδιαίτερα σπάνια χαρακτηριστικά : Το γεγονός ότι ήδη προκειται για το πιό αποδοτικό μοτέρ στην αγορά, δεν μας σταμάτησε να προχωρήσουμε μερικά βήματα παραπέρα. Τα μοντέλα μας μπορούν και αποδίδουν ποσοστά απόδοσης 51 %, που σημαίνει ότι περισσότερο από την μισή ενέργεια που μας δίνουν οι μπαταρίες την μετατρέπουν σε δύναμη ώσης (μετρημένο μετά όλες τις απώλειες, ακόμη και τις απώλειες της προπέλας). Επιπλέον κατασκευάσαμε την εξωλέμβια μηχανή θαλάσσης Torqeedo να είναι και για σκληρή χρήση. Η Cruise R μπορεί να αντέξει ακόμη για μικρό χρονικό διάστημα ακόμη και μια όλική βύθιση στο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα . Επίσης εχουμε προσθέσει στον εξωλέμβιο κινητήρα και ένα δέκτη GPS μαζί με ένα σύστημα πληροφοριών, ώστε πάντα να γνωρίζετε πόσο ενέργεια έχουν ακόμη οι μπαταρίες σας, και πόση απόσταση μπορείτε να καλύψετε με την ταχύτητα που πηγαίνετε αυτή την στιγμή.


ΤΙΜΗ: 3,200 ευρώ ( συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

ΠΡΟΣΦΟΡA 2700 ευρώ

 

 

Χαρακτηριστικά:

  • Τροφοδοσία ρευματος:
    Η Cruise 2.0 R χρειάζεται μπαταρίες που να μας δίνουν 24 V. Συνηστούμε δύο μπαταρίες που η κάθεμία να είναι τουλάχιστον  180 Ah . Οι μπαταρίες μολύβδου δεν είναι ανθεκτικές στο υψηλό ρεύμα. έτσι τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά δεν είναι πάντα διαθέσιμα όταν αδειάσουν εντελώς σε μικρό χρονικό διάστημα 1-2 ωρών. Γι αυτό τον λόγο πρέπει να φροντίσετε να έχετε ανάλογα με την χρήση αρκετό απόθεμα ενέργειας. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην 2.0 R με τουλάχιστον μία μπαταρία της Torqeedo την power .
  • Σύνδεση χειριστηρίου & συστήματος διεύθηνσης :
    Η εξωλέμβια Torqeedo Cruise R είναι σχεδιασμένη για να συνδεθεί με τα τα στάνταρτ συστήματα διεύθηνσης της αγοράς (όπως πχ Teleflex). Συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία και ο μεταθέτης.
  • On-board σύστημα πληροφοριών:
    Ο ενσωματωμένος υπολογιστής στο χειριστήριο αναλύει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που παίρνει από το μοτέρ , τις μπαταρίες και το GPS. Ενώ οι πληροφορίες που παίρνει από το μοτέρ και το GPS είναι πολύ ακριβείς, οι πληροφορίες από τις μπαταρίες είναι βασισμένες σε υπολογισμούς που μπορούν να έχουν απόκλιση ανάλογα με τον τύπο μπαταριών που είναι συνδεδεμένες την ηλικία τους και την χωρητικότητά τους ανάλογα με την περίσταση οπότε μερικές φορές μπορεί να μην είναι εντελώς ακριβείς


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μοντέλο

Cruise 2.0 R

Input power in watts

2,000

Rated voltage in volts

24

Propulsive power in watts

1,020

Comparable petrol outboards (propulsive power)

5 hp

Comparable petrol outboards (thrust)

6 hp

Maximum overall efficiency in %

51

Static thrust in lbs

110

Total weight in kg

17.0

Shaft length in cm

62.5

Integrated battery

no

Propeller dimensions in inches

12 x 10

Propeller speed at full power in rpm

max. 1,250

Control

Remote throttle control

Steering

Provision for connection to standard remote steering; lockable

Tilting device

manual with grounding protection

Trim device

manual, 4-step

Stepless forward/reverse drive

yesΑΥΤΟΝΟΜΙΑ : ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ : 2 ΕΤΗ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Παράδειγμα αυτονομίας

Cruise 2.0 R (με 2 x 12 V / 200 Ah μπαταρίες μολύβδου), Σκάφος 30 square-metre skerry cruiser 12.4m, 2,600kg

Παράδειγμα χρήσης

Ταχύτητα σε κόμβους

Αυτονομία σε nm

Ώρες λειτουργίας

Φουλ γκάζι

5.0

10.0

2:00

Μισό γκάζι

2.7

44.6

16:30

Χαμηλή ταχύτητα

1.5

165.0

110:00torqeedo cruise

Cable set για Cruise 2.0
Τα παρεχόμενα καλώδια για την επιτρέπουν την απλή και ασφαλή σύνδεση του κινητήρα στις μπαταρίες . Τα καλώδια έχουν διάμετρο 35mm2 αείναι ανθεκτικά στην υψηλή τάση και έχουν ενσωματωμένο γενικό διακόπτη ένωση ασφαλείας με το παρεχόμενο καλώδιο 3 μέτρων . Ακόμη παρέχεται η γέφυρα για ασφαλή σύνδεση εν σειρά δύο μπαταριών..

Σαν αξεσσουάρ μπορείτε να προμηθευτείτε μακρύτερα καλώδια


Bladefish Seajet - Bic Sport Boats - Pioner boats - Bic Sport Kayaks - Caribe Φουσκωτα - Torqeedo motors - σκάφη marin - flexboat φουσκωτά Roughneck Φουσκωτά - Steady boats Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Kayaks - Τρειλερ - μεταχειρισμένα σκαφη - επικοινωνία

torqeedo

ΦΩΚΙΔΟΣ 9-11, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18545, ΤΗΛ. 2105447452